Tiedote huoltajille!

Kankaantaan koulu   

Kevät 2024   

Hyvät huoltajat!  

Näin talviloman lähestyessä on hyvä hetki tiedottaa ajankohtaisista asioista kevään osalta. Tässä tiedotteessa on kaikille yhteistä asiaa, sekä tiettyjä luokkatasoja koskevia huomioita.   

Ennen talvilomaa pidämme koko koulun yhteisen talviliikuntapäivän perjantaina 23.2. Vietämme päivän ulkona, erilaisista talvisista liikuntalajeista nauttien. Kaikilla oppilailla on tuolloin koulua klo 9.00 -13.00, ellei opettaja tästä poikkeavaa aikataulua ilmoita. Talvilomaa vietämme ensi viikon. 

Pian talviloman jälkeen 3.-5.luokkien oppilaat pääsevät valitsemaan tulevan lukuvuoden valinnaisaineensa. Olemme hieman uudistaneet valinnaisainetarjotinta, mutta se on pääpiirteissään aiemmilta lukuvuosilta tuttu. Valinnat tehdään tuttuun tapaan sähköisesti. Muistakaa vastata ajoissa kyselyn päivämäärien mukaan.  

Koulun löytövarat pullistelevat oppilaiden ulkovaatteita, joten käykää mahdollisuuksien mukaan tarkastamassa koulun löytötavarat, jos lapsenne vaatteita on lukuvuoden aikana hävinnyt.   

Kevään aikana koululla tapahtuu paljon. Oppilaskunta järjestää mm.kirpputoritapahtuman 27.3. ja samassa yhteydessä on myös oppilaskunnan kioski. Vanhempainyhdistys on myös suunnitellut tapahtumia keväälle, mm.vapuksi. Tapahtumista tiedotetaan tarkemmin Wilmassa.  

Kevään koulutyön katkaisevat pääsiäisvapaa 28.3.-1.4., vapunpäivä 1.5. ja helatorstai 9.5. ennen lukuvuoden päätöspäivää, joka on 1.6.2024.   

Lopuksi muistuttelen vielä kaikkia liikenneturvallisuudesta. Koulumatkojen kulkemisen suhteen oppilaita on hyvä muistuttaa turvallisesta liikennekäyttäymisestä myös kotona. Tietoomme tulee tasaisin väliajoin oppilaille sattuneita vaaratilanteita liikenteessä. Aamut ovat vielä hämäriä ja autoilijoiden on joskus haastavaa huomata jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Myös kännykän käyttö liikenteessä nousee tasaisesti esille. Heijastimet heilumaan ja turvallinen liikkumistapa mieleen! 

Oikein mukavaa helmikuun jatkoa kaikille!   

Terveisin Jari Vänskä   
rehtori