Tiedote huoltajille

Kankaantaan koulu 
kevät 2024  

Hyvät huoltajat!   

Tervehdys täältä koulusta! Tässä tiedotteessa on ajankohtaista tiedotettavaa niin kuluvan kevään kuin ensi lukuvuodenkin osalta.   

Koulutyön suhteen lukuvuosi on lähestymässä päätöstään. Koulua on jäljellä kuutisen viikkoa ennen lukukauden päätöspäivää, joka on tänä vuonna 1.6. Ennen päätöspäivää normaalin arjen katkaisevat vapunpäivä 1.5. ja helatorstai 9.5., jotka ovat vapaapäiviä.   

Tälle keväälle mahtuu vielä muutamia yhteisiä tapahtumia. Musiikkiluokkien kevätkonsertti on tänä vuonna jo tulevana perjantaina, 12.4. klo 18.00 alkaen Kerholassa. Keskiviikkona 8.5. koulumme 3. ja 6.musikkiluokat järjestävät klo 18.00 äitienpäiväkonsertin yhdessä Nokian mieskuoron kanssa Kankaantaan koulun salissa.  

Perjantaina 26.4. koulumme vanhempainyhdistys järjestää koululla vapputapahtuman klo 17.30 alkaen, jossa on monenlaista mukavaa ohjelmaa. Perjantaina koulupäivän aikana oppilailla on mahdollisuus ostaa munkkeja ja mehua vanhempainyhdistyksen kioskista. 

Koulumme oppilaskunta järjestää koko koulun yhteisen piknik -päivän 10.5. Silloin nautiskelemme eväitä toivottavasti aurinkoisessa säässä Penttilän puistossa. Tästä tiedotetaan vielä tarkemmin lähempänä. 

Kevätjuhlan järjestämme tänä vuonna lukuvuoden päätöspäivänä. Juhlia järjestetään tutuksi tulleen tavan mukaan kaksi, jotta mahdollisimman moni pääsee juhlaa seuraamaan. Tarkempi juhlakutsu ohjelmineen tulee lähempänä juhlaa.  

Koulun sisäilman tarkastusmittaukset on tehty viime viikolla, mutta tuloksia niistä ei ole vielä tullut. Tuloksista tiedotetaan niiden saavuttua.   

Tutustumispäivä tuleville ekaluokkaisille sekä yläkouluun siirtyville tuleville seiskaluokkalaisille järjestetään 14.5. Silloin nykyiset kuudesluokkalaiset viettävät päivän tutustumalla yläkouluun ja tulevat ekaluokkalaiset tulevat tutustumaan tänne Kankaantaakse. Myös ensi vuoden uudet kolmannet luokat ovat tänä päivänä tulevan luokkansa ja opettajansa kanssa.  

Tulevien ekaluokkalaisten huoltajille emme tänä keväänä järjestä vanhempainiltaa. Vanhempainilta järjestetään pian lukuvuoden alettua elokuussa. Saatte kuitenkin täältä koululta infokirjeen tutustumispäivän yhteydessä.  

Tulevan lukuvuoden aloitus elokuussa on suuresti erilainen. Kesän ja syksyn aikana Kankaantaan koulun tiloissa tehdään putkistosaneeraus, jonka vuoksi aloitamme ensi lukuvuoden väistötiloissa. Väistötilat löytyvät vanhan Lukion kiinteistöstä, joten kauaksi ei tarvitse siirtyä. Tällä tietoa palaamme Kankaantaan koulun kiinteistöön kevätlukukaudeksi 2025. Tästä asiasta tiedotamme teitä sitä mukaa kun asiat etenevät. 

Mukavaa kevättä toivotellen,   

Jari Vänskä, rehtori