KOULULOUNAS LUKIOLAISILLE ETÄOPISKELUAIKANA

Nokian kaupunki on päättänyt tarjota mahdollisuuden koululounaaseen myös lukion opiskelijoille välttämättömän ravitsemuksen turvaamiseksi, mikäli lounaan järjestäminen nuorelle kotona on haastavaa. Lounaan tarjoaminen aloitetaan maanantaina 27.4.2020. Huoltaja tai opiskelija itse voi olla asiasta yhteydessä kaupungin ruokapalveluihin, p. 040 133 4775 tai sähköpostitse:[email protected]

Ilmoitus ruoan tarpeesta seuraavalla viikolle tulee ilmoittaa edellisen viikon keskiviikkona klo 15 mennessä. Tilaukset tehdään viikoksi kerrallaan.

Tilaukseen merkitään:
Opiskelijan nimi
Ohjantaryhmä
Koulu = lukio
Koulu, josta tilaus noudetaan

Koululounaat tulee noutaa lähiopetusyksiköistä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12 - 13 välillä. Maanantaina noudetaan maanantain ja tiistain ruoat ja keskiviikkona keskiviikon, torstain ja perjantain ruoat. Lounaana toimitetaan pääruoka.

 Lähiopetusyksiköt, joista ruoan voi tilauksen perusteella noutaa ovat:

On tärkeää huomioida, että ruokaa ei voi mennä noutamaan sairaana. Ylimääräisten kontaktien välttämiseksi pyydetään huomioimaan, että noudettava koululounas on tarkoitettu ennen kaikkea niille oppilaille, joiden kotona lounasruoan järjestäminen on haastavaa.