Vapaaehtoistyön kurssi

Mahdollisuus suorittaa lukion vapaaehtorityön kurssi osallistumalla YounCafé Nuksun tai Nuorisovaltuuston toimintaan

Vapaaehtoistyön kurssi 1 ov (38h+ oppimispäiväkirja)
Nuorten osallisuus, vaikuttaminen ja vapaaehtoistyö
Nokian kaupunki, vapaa-aikakeskus, nuorisopalvelut

YounCafé Nuksu
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla suorittamaan vapaaehtoistyönkurssia nuorisopalveluihin tulemalla mukaan nuorisokahvila YounCafé Nuksuun vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoiset kahvilatyöntekijät työskentelevät vuoroissa aluksi joka toinen lauantai-ilta, mutta mahdollisuuksien mukaan myös tiistaista perjantaihin. Illan aikana kahvilamyynnin lisäksi tehtäviin kuuluu valmistelu- ja lopputyöt, pitää kahvila siistinä ja viihtyisänä Voit myös osallistua toimikuntaan, jossa pidetään kokouksia noin 2-4 kertaa kuukaudessa. Toimikunta suunnittelee kahvilailtoihin ohjelmanumeroita ja miettii myytävät tuotteet ym. Toiminnassa mukana olemalla saat kokemusta toimia asiakaspalvelu- myynti-, ja markkinointitehtävissä, ohjelmien suunnittelu- ja organisoinnissa,

Tule lukiolaisten info- ja perehdytystilaisuuteen maanantaina 20.8. klo 17 YounCafé Nuksu, Välikatu 24 NOKIA.

Nokian nuorisovaltuusto
Nokian nuorisovaltuusto toiminnassa olevilla on myös mahdollisuus saada kurssimerkintä.
Nokialaisista nuorista (13-21 v) koostuva ryhmä jonka tavoitteena on lisätä nuorten kuulemis- ja vaikuttamismahdollisuuksia Nokialla ja lisätä kaupungin viihtyisyyttä. Nuorisovaltuusto kausi on yksivuotinen ja jäsenet valitaan syksyisin nuorisofoorumissa. Nuorisovaltuustotoimintaan halutaan nuoria, jotka ovat aktiivisia ja aidosti kiinnostuneita kotikaupunkinsa asioista ja haluavat toiminnallaan vaikuttaa elinympäristöönsä nuorten näkökulmasta. Jos kiinnostuit seuraa syksyistä markkinointiamme Nuorisofoorumista, joka pidetään marraskuussa.

Kurssin suorittamisessa edellytämme, että tuntimäärä (38h) täyttyy ja oppimispäiväkirja palautetaan lukiolle erikseen nimeämälle opettajalle.